VorigeVolgende

Consultancy & AssistanceJachtbouw Bart Jan Bats biedt een aantal extra diensten aan:

Begeleiding en advisering

Te denken valt hierbij aan een van de onderstaande mogelijkheden:

Begeleiding van mensen, die een nieuw schip willen laten bouwen, bij het vinden van het juiste ontwerp dan wel de juiste ontwerper, om er vervolgens weer een bouwer bij te zoeken.

Projectbegeleiding, dit kan uiteenlopen van het begeleiden van zelfbouw projecten dan wel grotere projecten, waarbij de opdrachtgever graag, in overleg met een onafhankelijke derde, de beslissingen wil nemen voor de bouw van zijn schip.

Bouwadviezen voor zelfbouwers die tegen problemen oplopen tijdens de bouw van hun schip. De bedoeling hierbij is dat de meeste vragen en problemen per e-mail opgelost worden. Dit met name om de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat het voor velen toegankelijk blijft. Uiteraard kunnen adviezen ook op locatie besproken worden, dit kan in sommige situaties voordelen hebben doordat in de praktijksituatie zaken sneller inzichtelijk te maken zijn.

Assistentie:

Jachtbouw Bart Jan Bats kan assistentie bieden bij grotere en gecompliceerde klussen. Door uit onze ruime ervaring putten worden gecompliceerde projecten snel tot een goed einde gebracht.

Levering van materialen:

We zijn graag bereid voor uw project de materialen te leveren.
We kunnen u adviseren welke materialen voor u handig en voordelig zijn
Voor de bouw van uw schip kunnen we een volledig pakket aan materialen aanbieden van: Epoxy hars, glasdoek, hout, plaatmaterialen, gereedschap tot beschermingsmaterialen (handschoenen, mouwtjes, schorten).

Hoe werkt Jachtbouw Bart Jan Bats ?

In een eerste gesprek of e-mail contact proberen we in kaart te brengen wat de wensen en verwachtingen zijn, het doel wat bereikt moet worden en waarin wij van dienst kunnen zijn.
Tevens wordt bekeken tot op welke hoogte het zinvol is dat wij er bij betrokken zijn.

Naar aanleiding van het eerste gesprek wordt door ons een voorstel gemaakt van wat wij kunnen doen, met daarbij een prijsopgave.
Het eerste gesprek is uiteraard volledig kosteloos !

Tarieven:

Op aanvraag
Consultancy & Assistance Consultancy & Assistance Consultancy & Assistance